Gerea: Este momentul să le arătăm eroilor noștri recunoștința pe care o merită și să apreciem dezideratele pentru care s-au jertifit

Este momentul să reîncepem să apreciem dezideratele pentru care românii din trecut și-au jertfit viețile și să le arătăm recunoștință eroilor noștri așa cum se cuvine, a arătat deputatul de Argeș Andrei Gerea într-un mesaj dedicat Zilei Eroilor. Fostul ministru susține că de multe ori, în timp de pace, avem tendința să uită prea ușor greutatea unor deziderate pentru care eroii noștri au luptat de-a lungul timpului: credință, libertate, dreptate, apărarea țării și a neamului.

"Hristos s-a Înălțat!

Astăzi, în aceasă zi de mare sărbătoare, în toate bisericile, mănăstirile şi catedralele ortodoxe se face pomenirea acelor eroi care au căzut de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă pentru credinţă, libertate, dreptate, ori pentru apărarea țării și a neamului.

Credință, libertate, dreptate, apărarea țării și a neamului...
Au fost oameni care și-au dat viața, care au luptat în războaie reale, murdare, criminale pentru aceste deziderate care de multe ori, pe timp de pace, nu mai sunt atât de apreciate.
A venit momentul să le apreciem din nou și să le arătăm eroilor noștri recunoștința pe care o merită...", a scris Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.