Gerea: HaBarnam sună adunarea! Sunt disperați să se salveze, aproape că nu mai contează pentru ei că mai încalcă și legea electorală

Cei care au introdus sloganul fără penali în Parlament s-au trezit ... penali. Penali, desemnat în accepțiunea USR, în sensul că sunt, de asemenea, informații în ceea ce privește informațiile penale sau despre apărut în ceea ce privește funcționarea ilegală. Și nu există, există în structuri de conducere a tuturor nivelurilor, până la președintele Dan Barna. Și mai amuzant, pentru cei care îi îngrijesc în campanii pentru a face campanie strictă sau campanie de marketing politic, aceasta este cea a celor de la USR și a rezolvat discutiile sale ca penalii să răspândească și să indice cu degetul și cărora le cereau să fie plece din politică sau să se ducă singuri la închisoare. 
Deputatul ALDE Argeș Andrei Gerea este remarcat despre toate informațiile și informațiile publice despre ultima informație despre USR și membrii pot să se afișeze și să poată afișa și două fotografii din îngrijire să fie limpede cu cele ale USR încalcă legea electorală în București. 

„Deci, CAMPANIE ILEGALA, MARCA USR-PLUS!

Ce ar mai fi de făcut despre acest USR-PLUS?
Au "luptat" impotriva coruptiei facand contract pe bani publici tocmai cu c ei pe care ii ingrijesc.
Lideri importanți ai lor au transformat Securitatea și apoi au venit în fața neapuna ca drepturile fundamentale ale omului sunt un moft.
Dupa "doctrina" USR-PLUS, Dan Barna este cel mai mare PENAL din tara asta (mai mare deceda "Dragnia"), care urmeaza sa-si "dovedeasca nevinovatia" in fata "organelor".
Cand isi dau seama ca, incet, incet, se ridica valul pe magia sfintiilor lor,  #Habarnam  si ai lui lui striga adunarea pt ca, ce sa vezi, ii vaneaza justitia.
Iar bomboana pe colivă sau reprezintă o autosuficientă, nesimtirea unui te duce Emeric Jenei, unul dintre cei care au grijă de a face numele Romaniei să fie un spectacol cu ​​admiratie în acest lume și nu este denigrat (așa cum au făcut ei) și ai nevoie de un autograf! !!
Faptul ca baietii astia incearca sa dribleze legea electorala aproape ca nici nu mai conteaza.
Ei trebuie să te salveze! ", A postat Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.