Gerea îl susține pe Ionuț Lupescu la șefia FRF: Dacă vrem performanță ne trebuie...

Alegerile pentru şefia FRF sunt programate să înceapă miercuri, de la ora 11.00, la "Casa Fotbalului" unde 257 de electori din toată ţara vor vota ocupantul celui mai important birou de pe strada Emilian Şerbănică pentru următorii patru ani. Creditaţi cu cele mai mari şanse sunt Răzvan Burleanu, actualul şef, şi fostul oficial de la UEFA, Ionuţ Lupescu. În cursă s-au mai înscris Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. Dosarul lui Sorin Răducanu, fost atacant la Dinamo şi Sportul, a fost respins.

Fost sportiv de performanță, chestorul Camerei Deputaților Andrei Gerea s-a arătat un susținător al lui Ionuț Lupescu, pe care îl consideră, grație experienței profesionale și a ultimei perioade petrecute la cel mai înalt nivel din cadrul UEFA drept cel mai potrivit pentru a conduce Federația Română de Fotbal.  De altfel, Andrei Gerea are ceva în comun cu Lupescu: amândoi au activat la clubul Sportiv Dinamo.

Ca un om care știe ce înseamnă performanța în sport (experiența din anii de tinerețe îmi este încă proaspătă), m-aș bucura ca un reprezentant al Generatiei de Aur să fie ales președinte al Federației Române de Fotbal. Și, tot pentru că experiența din tinerețe de la clubul Dinamo îmi este dragă, nu pot să nu amintesc și de faptul că Ionuț Lupescu este unul dintre componenții echipei care a făcut performanță extraordinară sub comanda lui Mircea Lucescu.
Numai un om care a căpătat conexiunile necesare și o experiență formidabilă în administraţia UEFA, ne poate readuce în prim-planul fotbalului european.
Numai un om obișnuit cu performanța la cel mai înalt nivel, atât în România cât și în țările vestice, știe cum să conducă la performanță.
Sunt convins, ca iubitor al sportului, că acum cluburile au o șansă deosebită prin candidatura lui Ionuț Lupescu, un om care poate readuce fotbalul românesc la momentele în care să scoată mii de oameni pe străzi pentru a celebra reușitele sportive.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.