Gerea, mesaj după umilința trăită de Cioloș în Parlamentul European: Îi trebuie o ședință prelungită de mindfulness!

Dacian Cioloş, liderului grupului Renew Europe din Parlamentul European, a susţinut ieri un discurs în plenul legislativului european, după alegerea socialistului italian David Sassoli în funcţia de preşedinte al forului.

Discursul liderului PLUS nu a fost lipsit de momente neplăcute. Fostul premier a vorbit despre reformarea UE, despre o Uniunea mai aproape de cetăţeni şi a condamnat deciziile care se iau prin "negocieri de culise". A fost momentul în care unii parlamentari din sală au huiduit, iar alţii au izbucnit în râs.
Umilința trăită la Bruxelles de Cioloș nu a rămas netaxată de vicepreședintele ALDE Andrei Gerea: "La prima ședință de plen a Parlamentului European, Dacian Julien Cioloș s-a făcut de râs, înfierând în numele cetățenilor europeni negocierile de culise pentru funcțiile de la vârful PE, ca și cum el nu tocmai de acolo venise. Cu un populism atât de ieftin, nu cred că a fost vreo mirare că "marele lider politic al României" s-a făcut de râs fiind huiduit și apostrofat de ceilalți europarlamentari, în timp ce proprii săi colegi din grupul din care face parte l-au ignorat, preferând să butoneze telefoanele.

Dacian Julien Cioloș s-a erijat în "ideologul Europei", crezând că poate să afișeze imaginea de mare profesionist și în Parlamentul European, în timp ce prestează politica ipocrită de Dâmbovița pe care s-a obișnuit să o facă la București! E greu, când nu te ascunzi după o funcție mai puțin vizibilă și transparentă, când rămâi fără aura de tehnocrat, nu-i așa, Julien?

Sper ca măcar românii și europenii să se fi convins cam ce nivel de incompetență și corectitudine politică zace în Julien după acest episod ca în povestea "Hainelor celor noi ale împăratului". Cine este de fapt acest personaj cocoțat pe sinecuri, care se hrănește cu demagogie din cea mai ieftină.
Nu cred că Julien a înțeles ce i s-a întâmplat, pentru că acum ar fi la o ședință dublă de mindfulness (nr- aluzie la activitatea soției lui Cioloș). Ăștia sunt oamenii noi pe care ni i-au propus USR – Plus. Ăștia sunt politicienii care ar trebui să reformeze România și Europa. Doamne fer`! (cum ar zice domnul Cioloș)", a subliniat Andrei Gerea.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.