Iani Popa, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Prefectul Radu Perianu a anunțat că prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a numit pe domnul Ion Popa în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Astfel, Argeșul are încă un secretar de stat într-un minister important, după ce social-democratul Vlad Ștefan Niculae (PSD) a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

"Pentru noi, numirea unui secretar de stat din Argeș vine la momentul oportun, deoarece județul se prezintă la nivel național cu una dintre cele mai proaste infrastructuri rutiere.
Fost președinte al PNL Argeș, Ion Popa are o vastă experiență politică și administrativă, cunoaște foarte bine județul și, din poziția de secretar de stat în cadrul ministerului Transporturilor, poate da un imbold potrivit reabilitării și dezvoltării infrastructurii rutiere, atât pe planul drumurilor județene, cât și pe planul drumurilor naționale.
Îi urăm succes colegului nostru, Ion Popa, și avem încederea că va susține promovarea intereselor de infrastructură rutieră la nivelul decizional al Executivului", a spus prefectul de Argeș.

Ion Popa a fost parlamentar de Argeș, fost președinte al PNL Argeș și fost prefect de Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.