În plin război intern pentru șefia partidului, Câțu și Orban sărbătoresc în Argeș ziua PNL

Ludovic Orban și Florin Câțu sunt în plin conflict în lupta internă pentru stăpânirea partidului. Cu toate acestea, șeful PNL și șeful Executivului sunt așteptați luni, la Muzeul Naţional Brătianu din Ştefăneşti, 146 ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, alături de alți liberali din țară.

La ora 10, la capela Brătienilor, vor fi depuse coroane de flori la mormintele marilor oameni de stat, momente urmate, pe platoul Vilei „Florica”, de discursuri de evocare a personalităţii proeminentului lider politic liberal Ion C. Brătianu, de la a cărui naştere se vor împlini 200 de ani. Ulterior, va fi vizitată o expoziție temporară dedicată fostului premier al României.

Conform programului anunțat de liberali, la ora 13, Miuțescu și Dănuț Bica îl vor însoți pe Ludovic Orban (nu și pe premier) la șantierul unde se construiește Sala Polivalentă din Pitești, finanțată de Compania Națională de Investiții, proiect început înainte de campania electorală în urma căreia Cristian Gentea de la PSD a fost ales primar.

De remarcat că, dacă la Cluj, Ludovic Orban a fost abandonat de liderii județeni, dar și de Emil Boc, care se pare că îl susține pe Câțu, aici liderii județeni ai PNL, cel puțin cei pe care Miuțescu îi ține în mână, încearcă să lase impresia că Orban rămâne principala vioară în partid. Cu toate acestea au rămas destui liberali argeșeni, mai ales că și Câțu l-a luat pe Radu Perianu în calitate de consilier al premierului, care refuză să fie sub hățurile lui Adrian Miuțescu, motiv pentru care unii dintre ei nu au prins vreo funcție sau au fost dați afară, iar pe scaune de șefi au fost promovați personaje de talia lui Cristian Mitrofan la Casa de Asigurări de Sănătate, care a picat cu brio atunci când a fost organizat și concursul. Și asta în condițiile în care concursul a fost organizat chiar de guvernul condus de partidul din care face parte.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.