Investițiile în infrastructură, o prioritate a Guvernului condus de Marcel Ciolacu!

Executivul a aprobat astăzi o Hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru lucrări de utilitate publică pentru imobilele proprietate privată de pe secțiunea 2 Boița - Cornetu a Autostrăzii Pitești - Sibiu pentru a permite efectuarea lucrărilor de construire a ecoductului Lazaret.</div>
Ecoductul Lazaret este una dintre cele mai spectaculoase structuri realizate pentru Secțiunea 2 din Autostrada Pitești - Sibiu. Acesta va avea o lungime de 250 de metri, fiind proiectat să supra-traverseze drumul național 7 (DN7 / E81), râul Olt și calea ferată.
Ecoductul este un pasaj verde, un proiect special de infrastructură verde necesar unui trafic auto în siguranță, dar și unei conservări eficiente a biodiversității.
În acest mod va fi protejat și mediul, dar și oamenii - participanții la trafic, pe tronsonul celei mai dificile secțiuni a autostrăzii montane A1, cea de pe Valea Oltului. Premierul Marcel Ciolacu a spus cu puțină vreme în urmă chiar în  Argeș, că ministrul PSD al Transporturilor Sorin Grindeanu este cel care va asigura legătura pe autostradă dintre Constanța și Nădlac. Datorită eforturilor acestui Guvern, România va avea prima  autostradă  care va trece Carpații!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.