×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Ion Mînzînă: A fost depusă cererea de finanțare pentru Drumul Expres A1 – Pitești – Mioveni!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat Consiliul Judetean Arges despre depunerea cererii de finanțare pentru proiectul „Drum Expres A1 – Pitești – Mioveni” în cadrul Programului de Transport 2021 – 2027, anunță președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă.
Acest proiect este desfășurat în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, care a încheiat un acord de colaborare cu CNAIR pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru drumul expres A1 – #Pitești – #Mioveni, având o lungime de 10,39 km.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în luna februarie a acestui an, iar conform contractului termenul de execuție este de 12 luni.
”Angajamentul și determinarea mea și a Consiliului Județean Argeș, dar și a Guvernului, în sprijinirea dezvoltării infrastructurii rutiere și a industriei auto din Argeș sunt ferme.
Este un proiect major care va contribui semnificativ la îmbunătățirea accesibilității și a condițiilor de trafic în regiune. De asemenea, acest drum expres va veni în sprijinul Uzinei #Dacia, principalul exportator al țării, va contribui la stimularea dezvoltării economice și a creșterii calității vieții locuitorilor din județul Argeș”, a declarat Ion Mînzînă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.