Ion Mînzînă, ales cel mai puternic om din Argeș

Publicația Ancheta a aniversat 20 de ani de când organizează un eveniment de prestigiu în cadrul căruia sunt premiați cei mai buni argeșeni din mai multe domenii de activitate. Anul acesta, la fel ca și în cel precedent, cel mai puternic om din Argeș a fost ales Ion Mînzînă, liderul PSD Argeș și al CJ Argeș.
"Mulțumesc tuturor celor care m-au nominalizat. Știu că trofeul acesta este simbolul faptului că suntem o ECHIPĂ cu adevărat puternică, atât la Consiliul Județean, cât și la PSD Argeș. Felicitări echipei de la #Ancheta pentru că a ajuns cu acest eveniment la 20 ani de ani, precum și pentru faptul că reușește nu doar să continue să rămână pe piața media din Argeș, ci și să se dezvolte.

Și cred că, dacă tot ne apropiem de finalul de an, ar trebui felicitați toți cei din zona administrativă, economică și culturală pentru că 2023 a însemnat, pe lângă anumite greutăți, reușite consistente în toate domeniile și cred că doar împreună putem duce cu adevărat #ArgeșulPePrimulLoc!", a precizat Ion Mînzînă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.