Ion Mînzînă: Am primit finanțarea pentru microbuzele școlare

Proiectul depus de Consiliul Județean Argeș la Administrația Fondului pentru Mediu pentru achiziția de microbuze electrice destinate transportului elevilor a primit finanțare! Anunțul a fost făcut de președintele Ion Mînzînă.
"Dragi argeșeni, o nouă veste bună! Proiectul depus de Consiliul Județean Argeș pentru achiziția celor 17 microbuze electrice școlare și a stațiilor de încărcare aferente a primit finanțare de la Administraţia Fondului pentru Mediu.
 Suntem unul din județele care a primit OK-ul pentru toată suma, fără ajustări, pentru că am introdus localitățile care îndeplineau criteriile de finanțare.
 Important este că elevii din aceste localități vor putea ajunge la școală în condiții sigure și de confort crescut.
Vor ajunge microbuze la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina" Curtea de Argeş și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia" Ștefănești, precum și în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Stâlpeni și Dârmănești. Le mulțumesc pentru colaborare primarilor și consilierilor județeni din aceste localități!", a transmis președintele CJ Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.