Ion Mînzînă, Cristian Gentea și Simona Bucura-Oprescu, echipa pentru dezvoltarea Piteștiului și a Argeșului!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, alături de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, au fost prezenți astăzi din nou în mijlocul piteștenilor împreună cu Cristian Gentea, primarul municipiului și candidatul PSD pentru un nou mandat.

În ultimii trei ani și jumătate, Piteștiul a cunoscut o dezvoltare semnificativă datorită proiectelor implementate de administrația condusă de Cristian Gentea. Aceste proiecte, finanțate din fonduri europene, guvernamentale și din bugetul local, au avut un impact pozitiv în toate domeniile de activitate. În cadrul discuțiilor de astăzi cu cetățenii, au fost aduse în atenție investițiile realizate, proiectele în derulare și cele pregătite pentru viitorul mandat, precum și măsurile adoptate de Guvernul condus de Marcel Ciolacu și care au avut efecte benefice asupra întregii societăți.
 
Ion Mînzînă, care candidează pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Argeș, și ministrul Simona Bucura-Oprescu au subliniat importanța colaborării eficiente cu administrația condusă de Cristian Gentea, dând asigurări că sprijinul pentru Pitești și piteșteni va fi în continuare total. Ministrul Bucura-Oprescu a evidențiat că, din 2020 și până în prezent, echipa PSD a reușit să aducă Argeșul și Piteștiul pe primul loc în atragerea de fonduri și implementarea de proiecte. 

”Pe 9 iunie, piteștenii și toți argeșenii trebuie să dea votul lor celor care îl merită. Ion Mînzînă și Cristian Gentea sunt doi oameni care și-au dăruit din propria viață pentru comunitate. Îmi doresc o victorie categorică pe 9 iunie care să confirme munca făcută împreună!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Material realizat de SC SMART CREATIVE CONCEPT SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.