Ion Mînzînă, de acord cu Marcel Ciolacu: Să iasă ei din Schengen. Suntem mai eficienți și mai dotați decât majoritatea statelor, inclusiv Austria!

Nehammer vrea să mențină dreptul de veto al Austriei împotriva aderării la Schengen a României și Bulgariei, notează Der Standard. Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, s-a arătat de acord cu planul premierului Marcel Ciolacu care a dat asigurări că, dacă România va fi blocată din nou de Austria, atunci va acționa în instanță statul austriat. Marcel Ciolacu a lansat critici vehemente, transmițându-o cancelarului austriac că poate ieși din spațiul Schengen, dacă consideră că granițele acestuia nu mai sunt sigure. Liderul PSD Argeș a subliniat că România are dotări mai moderne și este mai eficientă în protejarea granițelor decât multe state din spațiul Schengen, inclusiv Austria.
"Perfect de acord cu președintele Marcel Ciolacu!  Dacă spațiul Schengen este atât de distrus și de nefuncțional, atunci Austria să iasă din Schengen!
Să-și facă ei ziduri de beton și cu sârmă electrică, să îi țină pe cetățenii Europei și ai lumii la poartă, ca în evul mediu!
Intrăm noi, fără probleme, și ne vom descurca. Suntem oricum mult mai eficienți și cu tehnologie mult mai modernă la graniță decât multe state din acest Spațiu, inclusiv Austria! Nu văd de ce să sufere românii și mai ales firmele care activează în România!
 Și încă o diferență! De data aceasta este clar că, diplomatic, premierul Marcel Ciolacu  a lucrat mult mai eficient, câștigând susținerea tuturor celorlalte țări și a conducerilor forurilor superioare ale Consiliului și Parlamentului European, România având astfel toate șansele să câștige un proces la Curtea Europeană de Justiție, în cazul în care #tovarășulNehammer (toată lumea știe de ce!) va exercita din nou veto-ul în cazul aderării României la Schengen!", a subliniat Ion Mînzînă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.