Ion Mînzînă după victoria României la Euro 2024: Am avut o seară fabuloasă astăzi la Munchen! Ne-am bucurat ca-n vremurile bune!

România a învins Ucraina cu un neverosimil 3-0 Allianz Arena. A fost nu doar o victorie cu stil, ci și una care ne dă speranțe, prin joc și rezultat, că ne putem califica mai departe din grupe. Ar fi o performanță extraordinară după o perioadă de secetă în ceea ce înseamnă rezultatele în fotbal. În tribune au fost și premierul Marcel Ciolacu, dar și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Și Argeșul a avut reprezentanți de marcă: președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Bughiu. Președintele Consiliului Județean Argeș este un fan înfocat nu doar al FC Argeș, ci și al Naționalei.
Astfel că nu a putut lipsi de pe Allianz Arena, acolo unde a celebrat împreună cu miile de români golurile de generic marcate de Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, iar la final a cântat imnul României împreună cu jucătorii și suporterii.
"România! Româniaaaa! Ole! Ole! Ole!
Am avut o seară fabuloasă astăzi la Munchen! Am debutat cum nu se poate mai frumos la Euro 2024! Tricolorii au jucat astăzi cu inima și cu mintea pentru România! Și asta s-a văzut pentru că am avut una din cele mai frumoase victorii! Ne-am bucurat ca în vremurile bune!
Hai, România!", a fost reacția președintelui Ion Mînzînă pe pagina sa de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.