Ion Mînzînă: Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș! Săptămâna viitoare începe asfaltarea DN 7 București - Pitești

Săptămâna viitoare încep în Argeș lucrările de asfaltare pe o lungime totală de 14 km din DN 7 București - Pitești (șoseaua veche spre București). În momentul de față, constructorul lucrează la frezarea carosabilului vechi pentru a asigura condițiile optime de turnare a asfaltului nou.
Lucrările de asfaltare se vor face pe raza orașelor Topoloveni și Ștefănești, respectiv pe raza comunelor Leordeni și Călinești. În fiecare oraș se vor turna câte 5 km de asfalt nou, iar în fiecare comună câte 2 km.
”Pentru mine și echipa PSD Argeș reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate! Iată că se fac lucrări ample în toate zonele județului. Ne preocupă atât #drumurile județene, cât și cele naționale pentru care Ministerul Transporturilor condus de către social-democratul Sorin Grindeanu a alocat fonduri record pentru Argeș. Sunt atât fonduri naționale, cât și din resurse europene, prin proiecte de anvergură precum drumuri expres și autostrăzi. Facem echipă pentru dezvoltarea județului!”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.
Astfel de lucrări de reabilitare a părții carosabile în Argeș a DN 7 București - Pitești nu s-au mai făcut din anul 1995, conform informațiilor oferite de către argeșeanul Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București. DN 7 București - Pitești are o lungime totală de circa 22 km pe raza județului Argeș.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.