×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Video! Ion Mînzînă: La aceste alegeri vom avea o victorie istorică

PSD Argeș a demonstrat sâmbătă, 20 aprilie, forța unei echipe de succes pentru argeșeni. În prezența a peste 800 de delegați, a conducerii Guvernului și a Partidului Social Democrat a avut loc lansarea candidaturii președintelui PSD Argeș Ion Mînzînă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș și a prim-vicepreședintelui PSD Argeș Cristian Gentea pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

”Împreună suntem o familie, suntem familia social-democrată. Și indiferent ce vom face în această viață vom avea mereu acest sentiment al apartenenței la valorile social democrației, al faptului că am avut contribuția noastră la acest efort de a aduce Argeșul pe primul loc. Sunt onorat să candidez pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean. Sunt mândru de toată munca pe care am depus-o în acești patru ani. Sunt mândru de consilierii noștri locali și județeni, sunt mândru de primarii noștri. Sunt mândru de echipa de la Consiliul Județean, de echipa de parlamentari și de oamenii PSD din Guvernul României. Avem investiții de amploare în tot județul: autostrada Pitești – Sibiu. Drumul expres Pitești – Craiova, drumuri naționale reabilitate. Avem 200 km de drumuri județene modernizate, avem șantiere în tot județul și suntem fruntași la accesarea de fonduri europene și de fonduri guvernamentale. Toate acestea au fost posibile pentru că am făcut proiecte și am muncit să le transformăm în realitate. Vom da dovadă în continuare de seriozitate și decență, rămânem alături de oameni. Suntem uniți și avem vocația construcției. Argeșul pe primul loc a fost misiunea căreia ne-am dedicate de-a lungul acestor ani și pentru care vom munci în continuare alături de argeșeni! Așa să ne ajute Dumnezeu!” – Ion Mînzînă.

La eveniment au fost prezenți premierul Marcel Ciolacu – președinte PSD, ministrul Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura-Oprescu – deputat și secretar executiv al PSD Argeș, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea – senator, Paul Stănescu - secretar general PSD, Mihai Tudose – europarlamentar, vicepremierul României Marian Neacșu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Adrian Câciu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării Bogdan Ivan-Gruia, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de afaceri, ai sindicatelor, cadrelor medicale, conducători de instituții.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.