Ion Mînzînă: "Modernizăm și Dj 738 Mihăești - Poienarii de Muscel"

Lucrările de modernizare a Drumului Județean 738 Mihăești - Poienarii de Muscel sunt în plină desfășurare. Investiția este finanțată de la bugetul Consiliului Județean, iar termenul de finalizare pentru tronsonul care măsoară aproape 4 km este luna septembrie 2024.
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, însoțit de vicepreședintele Marius Nicolaescu și de administratorul public Cristian Puiu, a fost astăzi pe șantier alături de primarul Andreea Crîmpiță-Matei pentru a vedea la fața locului stadiul lucrărilor.

”Acest drum va fi reabilitat în totalitate la standarde europene. Este o lucrare foarte amplă cu tot ceea ce înseamnă asfalt, rigole pentru scurgerea apelor pluviale, susținerea malurilor, marcaje rutiere. Vor fi amenajate și podețe de acces la toate proprietățile. Am investit în modernizarea drumurilor din multe localități ale Argeșului și vom continua să o facem, deoarece îmi doresc să avem în toate localitățile drumuri bune de care cetățenii, dar și agenții economici să beneficieze. La Mihăești avem un primar de toată isprava, iar buna colaborare între Consiliul Judetean Arges și Primăria Mihăești reprezentată de primarul Andreea Crîmpiță - Matei va continua!”, a declarat Ion Mînzînă.

”La începutul mandatului meu le-am promis cetățenilor din satul Drăghici că modernizarea acestui drum va reprezenta pentru mine o prioritate. Am prezentat-o domnului președinte Ion Mînzînă, iar dânsul, ca de fiecare dată, a ascultat dorințele noastre. Acest drum este o legătură importantă între satele Drăghici din Mihăești și Jugur din Poienarii de Muscel, o zonă foarte tranzitată. Îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă pentru sprijinul pe care mi l-a acordat și pentru faptul că în cei 3 ani și jumătate de mandat m-a ajutat cu multe proiecte, inclusiv pentru ca drumul acesta să fie reabilitat. Această investiție face legătura între două localități ai căror primari sunt din partide diferite. O dovadă în plus a faptului că domnul președinte Ion Mîzînă nu a ținut niciodată cont de culoarea politică a unui primar, ci întotdeauna a pus mai presus de orice interesele argeșenilor”, a declarat primarul Andreea Crîmpiță - Matei.

Material realizat de SC SMART CREATIVE CONCEPT SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.