Ion Mînzînă: Și ce dacă liberalii au trimis epistolă către Marcel Ciolacu? Eu nu am o atitudine de slugărnicie, am o relație normală cu Marcel Ciolacu!

Președintele PSD Argeș Ion Mînzînă a criticat faptul că, deși în coaliție, PNL este într-o opoziție permanentă în județul Argeș. El și-a manifestat nemulțumirea pentru faptul că mai toate acțiunile liberalilor nici măcar nu au un fundament real, având la bază doar dorința de a ieși din anonimat și de a încerca să își reconvinge electoratul să îi voteze din nou. Liderul PSD Argeș a subliniat că inclusiv scrisoarea deschisă trimisă de liberali către Marcel Ciolacu în care acuzau că prin modificarea statului de funcții de la CJ Argeș s-ar fi putut face noi angajări a fost un demers ridicol și a subliniat că deosebirea dintre PNL și PSD este că în Partidul Social-Democrat nu există o relație de slugărnicie între liderii județeni și președintele partidului, ci o relație normală, bazată pe dialog constructiv.
"Am fost întrebat la emisiunea de la Arges TV despre epistola trimisă de așa-zișii urmași ai Brătienilor președintelui Marcel Ciolacu după ce în Consiliul Judetean Arges s-a aprobat modificarea statului de funcții ‼️
 Știți ce e dureros pentru argeșeni?
 Că acești indivizi, nici după ce li s-a explicat cu subiect și predicat despre ce este vorba, nici după ce li s-a spus că nu este vorba despre noi posturi, mai ales că nici legea nu o permite, au continuat cu alte demersuri și mai aberante, doar pentru că doreau să facă gălăgie și să mai audă lumea de ei.
Că și-au bătut joc de angajații de la Consiliul Judetean Arges - ca noi toți, criticabili uneori, dar cu care derulăm 50 de proiecte de anvergură pe fonduri europene plus alte proiecte pe diferite axe de finanțare.
 În rest, dacă ei au senzația că eu, Ion Mînzînă, am o atitudine de slugă, așa cum au ei față de conducere, înseamnă că nu mă cunosc absolut deloc‼️
 Eu înțeleg că viața și politica înseamnă și compromis, dar numai atâta timp cât rezultatele sunt unele pozitive.
 Eu cu președintele Marcel Ciolacu am o relație normală, port discuții constructive și voi susține mereu măsurile corecte, iar atunci când unele măsuri nu le consider corecte, am puterea să o susțin ceea ce cred, cu argumente.
Din fericire pentru mine, pentru PSD Arges și pentru #Argeș în general, și președintele Marcel Ciolacu este un om normal, care are un stil de lucru similar", a precizat Ion Mînzînă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.