×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Ion Mînzînă, veste mare pentru peste 6000 de elevi din Argeș

Din iarnă, aproape 6000 de elevi argeșeni din 25 de comune vor putea circula cu microbuze electrice spre și dinspre școlile unde învață. Consiliul Județean Argeș a semnat contractul pentru furnizarea microbuzelor electrice, în cadrul unui program finanțat prin PNRR. Elevii din alte 15 comune și la cele două Centre Școlare de Educație Incluzivă din Curtea de Argeş și Ștefănești sunt alocate microbuze școlare electrice și stații de încărcare aferente, printr-un alt program accesat de Consiliul Județean Argeș, finanțat de Administraţia Fondului pentru Mediu. Anunțul a fost făcut de președintele Ion Mînzînă.
 
Chiar dacă unora nu le place, rămân perseverent când spun că doar educația poate salva România! Astăzi, am semnat contractul pentru furnizarea celor 25 microbuze electrice cu finanțare PNRR. Aproape 6000 de elevi vor avea, prin acest contract, condiții moderne și sigure de transport școlar.
 Cel mai târziu la sfârșitul lunii noiembrie microbuzele vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus - Ion Mînzînă, președinte CJ Argeș și PSD Argeș. 
În plus, în comunele Vlădești, Coșești și Priboieni au ajuns deja câte un microbuz școlar cu combustie internă.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.