Ion Popa a pierdut șefia grupului PNL din Senat

By Decembrie 20, 2016 1234

După eșecul în atingerea țintei propuse de 4 parlamentari, demisia de la conducerea PNL Argeș - deși nu este răspunzător 100% de eșecul strategiei pentru parlamentare- Ion Popa a pierdut și șefia grupului PNL din Senat. În mandatul trecut, grație și bunei relații cu Alina Gorghiu, Ion Popa a fost liderul grupului liberalilor din Senat. Acum, Alina Gorghiu a demisionat. Iar Ion Popa, deși și-a adjudecat un nou mandat, a pierdut și influența din Senat.
În prima parte a zilei, presa îl dădea drept favorit în jocurile din interiorul partidului pentru a fi ales din nou în fruntea senatorilor PNL. Și totuși, după amiază, liberalii au luat o altă decizie. Astfel, la Camera Deputaților lider de grup va fi Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, iar la Senat va fi Mario Oprea, parlamentar cu experiență al PNL.
De asemenea, în urma negocierilor din Parlament s-a stabilit că liberalii vor primi șefia în patru Comisii parlamentare la Camera Deputaților și cinci la Senat.

Și PSD și-a stabilit liderii de grup din cele două Camere: Eugen Nicolicea va fi șeful Grupul parlamentar de la Camerei Deputaților, în timp ce Șerban Nicolae va fi șeful Grupului PSD de la Senat.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.