L-a scos din foame! Ce functie importanta i-a dat Orban liderului PNL Arges, Adrian Miutescu

 Premierul Ludovic Orban l-a numit, luni, pe Adrian Miuţescu, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, potrivit Agerpres.

Pentru liderul PNL Arges, aceasta numire la final de an ii poate permite sa deschida sampania linistit. Conform declaratiei de avere (completata la jumatea anului 2019) de la Consiliul Judetean Arges, unde este consilier judetean, Miutescu a castigat anul trecut cam 2100 de lei lunar in calitatea de consilier a directorului genera de la o firma care in 2018 avea doar un angajat, o cifra de afaceri de doar 2370 de lei si o pierdere de 19.124 de lei. Conformdeclaratiei de avere, Miutescu a mai adaugat aproape 10.000 de lei (Venit anual) din indemnizatia de consilier judetean, ajungand la 3000 de lei lunar.
 In ciuda veniturilor relativ moneste, Miutescu a putut fi zarit de fiecare data in masini de lux, si atunci cand venea la sedintele CJ Arges, si la deplasarile in actiunile partidului. In declaratia de avere are doar un Peugeot 407 din 2004.

Potrivit mai multor decizii ale premierului, publicate luni în Monitorul Oficial, Adrian Miuţescu a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, iar Claudiu Constantin Năstasă - în cea de vicepreşedinte al instituţiei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.