Lecția românească pentru UE

Șeful de campanie al PSD, deputatul de Argeș Mircea Drăghici, a arătat, într-o postare pe contul său de Facebook, că România poate fi luată ca model de bune practici când vine vorba despre lupta împotriva discriminării de gen. Chiar dacă suntem în general un popor tradiționalist, evoluția socio-economică a permis ca în România să se înregistreze cele mai mici diferențe de venituri între bărbați și femei. Mai mult, sub guvernarea PSD, în România, în premieră, primul-ministru este o femeie.

Europa trebuie să ia exemplu de la România unde s-a înregistrat cea mai mică diferență între salariile bărbaților și femeilor în comparație cu celelalte state membre ale Uniunii: doar 4,5% în România față de 16,7% media europeană.

Pentru prima dată în istorie, România are o femeie în funcția de prim-ministru, doamna Viorica Dăncilă. Cu doar patru zile în urmă, domnia sa a semnat „Programul Venus” pentru sprijinirea și protejarea femeilor care devin victime ale agresiunilor în familie. Este prima inițiativă serioasă pentru combaterea violenței domestice și pentru redarea încrederii și demnității femeilor agresate.
Aceasta este politica PSD care a promovat cele mai multe femei în Parlamentul României și în administrația publică locală și centrală,
a arătat trezorierul PSD.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.