×

Avertizare

A eșuat ștergerea 228-woeid.json

Liberalii argeșenii sunt precum somonii!

Adrian Miuțescu a fost votat de 261 de delegați, iar Radu Perianu de 98 dintre delegații cu drept de vot la alegerile din acest weekend pentru șefia PNL Argeș. Au fost mulți liberali  care și-au pus speranța în decența Perianu. Și mai mulți au fost însă dezamăgiți de faptul că Perianu era susținut de indecentul, profitorul și parazitul politic Daniel Constantin.
Miuțescu a fost împins din spate la Pitești de Ludovic Orban. Pe Radu Perianu l-a ținut de turul pantalonilor Daniel Constantin. Și l-a ținut așa de bine că nu i-a mai dat drumul. Sigur, dacă te gândești că ar fi trebuit să se dea o luptă între doi oameni care au pretenții de lideri, să fie nevoie să îți vină niște soarbe-zeamă din București să îți spună ție, acasă, care e mai bun dintre cei doi, e aproape lamentabil. Mai lipsea Alina Gorghiu care să îi spună lui Orban că excesul consumului de tutun, alcool și prostie poate induce decesul politic.
Oricum ar sta lucrurile, cert este că dacă Bucureștiul a ales un președinte care este din tabăra Cîțu, în detrimentul Violetei Alexandru, care îl susținea pe Orban, la Argeș curentul a fost invers. Cine știe, poate liberalii din Argeș sunt precum somonii. Merg împotriva curentului, depun ouă și... cei mai mulți dintre ei mor!

Întrebarea adevărată este cine va supraviețui după aceste alegeri. 
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.