Liviu Dragnea: M-au vândut! PSD este praf! PSD Este în buzunarul SRI, vorbesc doar la meteo! Voi reveni în politică dacă am cu cine și pentru cine! Încă mai este speranță!

Liviu Dragnea a ieșit din penitenciar, dar nu înainte de a răspunde întrebărilor cohortei de jurnaliști. Dragnea a fost întâmpinat de mai mulți susținători, dar și de iubita sa, Irina Tănase. De altfel, primul lucru pe care Dragnea l-a făcut a fost să întrebe de iubita sa. El a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis scrisori. Liviu Dragnea s-a catalogat drept un deținut politic, după ce a fost eliberat după ce a fost trimis în judecată într-un nou dosar.

Liviu Dragnea a afirmat că PSD este un partid praf, de operetă, condus de oameni lași. El susține că va reveni în politică doar dacă mai consideră că are cu cine și pentru cine. Fostul lider al PSD a spus că cel mai mult i-au lipsit libertatea, copiii și iubita sa și că va munci la firma fiului său.

"A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință.

 
 

 A fost o perioadă de doi ani de chin și suferință.  Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat ea. Mi s-a făcut un dosar politic.
(...) Eu, când am plecat, România era o țară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României. Din păcate, nu există opoziție. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași. Am fost vândut, mă bucur că la Tribunalul Giurgiu mai sunt judecători care au curaj. PSD este un partid praf! Este  un partid în buzunarul SRI. Nu vedeți că nu au voie să vorbească decât la meteo?  (...) NU știu dacă voi mai face politică. Dacă voi avea cu cine și pentru ce! , au fost primele cuvinte ale fostului lider al PSD. Dragnea a plecat de la penitenciar împreună cu iubita sa, iar pe drum a declarat că "Încă mai e speranță, dar nu pentru mult timp. Numai Dumnezeu mă putea ajuta să ies sănătos din închisoare!"

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.