×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Marcel Ciolacu, la Simfonia Lalelelor: Este incredibil de frumos! Ce a cumpărat premierul

Premierul Marcel Ciolacu a fost impresionat de ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor. După lansarea candidaților PSD Argeș la alegerile locale din 9 iunie, primul-ministru a mers, împreună cu președintele Ion Mînzînă și cu primarul Cristian Gentea, în Lunca Argeșului. Cei trei au fost împreună cu ministrul Simona Bucura Oprescu și ceilalți oficiali din guvern, precum și cu parlamentari de Argeș.
Cei trei au fost întâmpinați de vizitatori, inclusiv din alte județe și au schimbat mai multe cuvinte și au făcut o mulțime de selfie-uri.
Marcel Ciolacu și-a cumpărat lalele cu bulbi, un tablou cu o lalea și un vas de lut făcut manual.
"Am venit aici, la Pitești, la lansarea candidaturilor colegilor mei Ion Mînzînă și Cristian Gentea. Nu aveam cum să nu ajung și la Simfonia Laleleor. Este excepțional ceea ce a făcut primarul Cristian Gentea! Este un eveniment cu care Piteștiul și Argeșul se pot mândri, unul din cele mai frumoase din țară. Totul arată minunat, sunt o mulțime de vizitatori și mă bucur că le putem oferi oamenilor șansa de a se bucura de frumusețea florilor", a menționat Marcel Ciolacu. Acesta a profitat de ocazie și i-a oferit Simonei Bucura Oprescu, ministrul Muncii, și un buchet de flori.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.