Membrii ALDE, ajutoarele lui Moș Crăciun

By Decembrie 13, 2015 973

"Dragă Moșule, mă numesc Nicolae Emil Samir și am nevoie de haine și de încălțăminte. Mulțumesc!"
Aceste lucruri simple le-a scris Moșului un băiat din Centrul de tip Familial Găvana. Spiridușii de la ALDE Pitești și OFLDE Pitești l-au ajutat pe Moșul să îi îndeplinească dorințele, iar în cadouri i-au pus și dulciuri. De altfel, echipa ALDE s-a alăturat în acest proiect unei echipe mai mari, formată din oameni de bine, strânși în jurul managerului Amina Estetic, care vin în sprijinul copiiilor pe care părintele Decebal Floroaica îi are în grijă în mod constant. Anul acesta, Moșul a venit, grație acestor donații, pentru 29 de copii, iar Samir și-a primit cadourile de la un băiețel de aceeași vârstă cu el, Denis - fiul Alinei Anghel, președintele OFLDE Pitești.
Luna aceasta este plină de evenimente prin care organizațiile ALDE din Pitești și din județ încearcă să aducă bucurie în casele cât mai multor copii.
Până acum, Moșul și-a trimis ajutoarele de la ALDE Pitești și la familia Enăchescu, unde o mamă are în grijă două copile frumoase și cuminți: Maria și Anastasia. Maria are grijă de surioara ei mai mică și care, la vârsta de 11 ani, se confruntă cu probleme ADHD și a trecut deja printr-o operatie pe cord.
Lavinia Rizescu, copreşedintele OFLDE Argeş, a citit povești copiiilor de la Spitalul de Pediatrie Pitești. De asemenea, organizația de Femei a ALDE Argeș a venit în întâmpinarea nevoilor unei tinere din Topoloveni care, în ciuda situației materiale, a decis să nu se dea bătută și să își continue studiile, urmând facultatea de Agronomie. Muncește din greu ca să poată să-și asigure traiul, naveta Topoloveni-Pitești și pentru a urma cursurile la facultate.
În Căteasca, OFLDE Argeș și OFLDE Pitești au împărțit cadouri din partea Moșului. Au găsit acolo trei familii cu suflete multe și frumoase, care în timpul anului trebuie să depășească multe greutăți: una cu patru copii, alta cu șase și cealaltă cu 10 copii. Micuții au răsplătit cadourile primite cu zâmbete de bucurie, poezii și colinde.
Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.