Ministrul Dezvoltării vine în Argeș la mai multe investiții din județ. Va lua notițe și de la WC-ul de 400.000 de euro de la Primărie?

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va face o vizită de lucru în Argeș, mâine (8 aprilie). Ministrul se va întâlni cu prefectul, președintele CJ Argeș, primari, dar și cu parlamentari și va merge la mai multe investiții de infrastructură, inclusiv la Sala Polivalentă din Pitești, dar și în alte câteva comune. De asemnea, conform prefectului Emilia Mateescu va semna și un contract de finanțare pentru un cămin studențesc. Deocamdată nu se știe sigur dacă ministrul va veni în vizită și la cel mai proaspăt obiectiv turistic al județului, WC-ul din fața primăriei Pitești de 400.000 de euro pentru a lua notițe despre cum să (nu) cheltui banii publici chiar la fața locului.
Cseke Attila va participa și la o conferință de presă la Consiliului Judeţean Argeş, la ora 12,30, care va fi transmisă în direct de Pro Media TV, pe pagina de Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.