×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2

Ministrul Finanțelor: Datorită Dacia, Piteștiul are prima șansă să dețină conducerea Direcției Regionale a Marilor Contribuabili

By Ianuarie 26, 2015 811
 
Vineri, ministrul Finanţelor Publice, Darius Vîlcov a venit în Argeş pentru a participa la o discuţie punctuală atît cu primarii social - democraţi prezenţi la Comitetul Executiv Lărgit al PSD, dar şi cu reprezentanţii judeţului. După această discuţii a avut loc şi o conferinţă de presă în care ministru a spus că la Piteşti sînt şanse mari pentru a fi noua Direcţie Regională a Marilor Contribuabili.
"Am discuta şi cu dl prefect posibilitatea ca marii contribuabili, atunci cînd vor fi constittuiţi la nivelul regiunilor, pentru că se doreşte acest lucru, să aibă baza regională la Piteşti. Bineînţeles că se va face o analiză în fiecare regiune pentru a se vedea ce municipiu reşedinţă sau ce judeţ are cei mai mulţi mari contribuabili. Dintr -o analiză scurtă, nu foarte exactă, vă pot spune de pe acum că Piteştiul pleacă de departe cu prima şansă şi într-o proporţie covîrşitoare are această opţiune ca în viitoarea Direcţie la nivel regională a Marilor Contribuabili să fie la Argeş - Piteşti", a afirmat Vâlcov.

Vineri, ministrul Finanţelor Publice, Darius Vîlcov a venit în Argeş, participând la Bascov  o întâlnire a Comitetului Executiv Lărgit al PSD Argeş. Pe agenda discuţiilor au fost probleme legate de alcătuirea bugetelor administraţiilor locale - informări susţinute de specialişti din Finanţe. Au mai fost prezentate informări privind desemnarea conducerii interimare a organizaţiei, analize privind situaţia ordoonanţei 55 şi discuţii cu privire la necesitatea ocupării postului de vicepreşedinte al CJ Argeş. La finalul întlnirii a participat şi Darius Vîlcov, ministrul Finanţelor, care a răspuns întrebărilor primarilor din Argeş cu privire la alcătuirea bugetului.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.