Ministrul Muncii, în mijlocul angajaților de la Dacia

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a fost duminică în mijlocul angajaților de la Centrul de Piese de Schimb Dacia de la Oarja care a sărbătorit 20 de ani de activitate. Ea a fost însoțită de deputatul PSD Argeș Nicolae Pavelescu.  Ministrul Muncii a apreciat conducerea și salariații Dacia pentru performanțele obținute.
În cei 20 de ani de activitate, Centrul de la Oarja a plasat Argeșul și România în rândul celor mai performante piețe de distribuție de piese auto, arată Ministerul Muncii în informarea publicată.
 ”Și datorită furnizorilor săi, așa cum este și unitatea de la Oarja, Uzina Dacia de la Mioveni a devenit principalul exportator al țării și un nume de referință pe piețele din Europa și nu numai. Susținerea Dacia și a industriei auto din România este una dintre prioritățile mandatului meu!
Felicit conducerea și salariații Dacia, în frunte cu directorul general Mihai Bordeanu, pentru performanțele obținute!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.