Ministrul Simona Bucura Oprescu: Am votat pentru continuarea performanței administrative în Pitești și în Argeș!

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a votat în această dimineață la secția de votare de la Școala Gimnazială “Nicolae Simonide” din Pitești. Împreună cu ministrul Muncii au fost Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, parlamentari, consilieri județeni și locali.
Simona Bucura-Oprescu: “Am votat pentru continuarea performanței administrative în Pitești și în Argeș. Cred în cei care au puterea să dezvolte comunitățile noastre. Cred în cei care au făcut pentru Argeș și care știu că au pregătirea, seriozitatea și determinarea să continue să facă! Le mulțumesc tuturor pentru încredere și îmi doresc ca astăzi să fie o prezență cât mai mare la vot în județul Argeș, pentru că prin votul de azi votăm pentru viitorul nostru!”.
Ion Mînzînă: “Mulțumim pentru susținere, doamna ministru. Cred că astăzi va fi un moment important pentru noi toți. Pentru că votul va fi masiv pentru cei ce vor să construiască și vor să aducă bunăstare în Pitești și județul Argeș.”.
Cristian Gentea: “Suntem o echipă foarte puternică, o echipă care a construit mereu, dovadă și lucrurile bune pe care le-am făcut în județ și în pitești în acest mandat și vom continua mandatul următor.”.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.