Mircea Drăghici, îndemn pentru argeșeni: Veniți să votați, aveți dreptul să alegeți pe cine considerați mai responsabili și mai capabili

Deputatul de pe zona Curtea de Argeș, Mircea Drăghici, a fost, împreună cu familia la vot. Parlamentarul de Argeș și-a exercitat dreptul la vot la Curtea de Argeș, așa cum a făcut-o dintotdeauna.

El le-a transmis argeșenilor să vină la vot, indiferent de opțiunea politică. Eu am venit să votez. Aceste alegeri, la fel ca și cele pentru parlamentare, sunt foarte importante. Acum puteți păstra sau schimba pe cei din fruntea administrației, acum puteți să vă alegeți oamenii care pot ajuta la devoltarea fiecărei comunități. De mai mulți ani, argeșenii au devenit mult mai selectivi și au ajuns și la acea maturitate politică în care privesc și la candidat, și la ceea ce a făcut, și la ceea ce spune că va face. Este vital să ne exercităm dreptul la vot, dar în deplină cunoștință de cauză, să îi alegem pe cei pe care îi considerăm mai responsabili și mai capabil dintre candidați", a susținut deputatul Mircea Drăghici.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.