Mircea Drăghici, la 18 ani de la atentatele din SUA: Vrem să lăsăm copiiilor noștri o viață mai sigură

Pe 11 septembrie 2001, o serie de atacuri sinucigașe îndreptate împotriva Statelor Unite, coordonate de Al-Qaeda, au șocat întreaga planetă. Nu a existat niciun supraviețuitor din cele pareu aeronave deturnate și prăbușite. În total, în urma atacurilor, au murit 2.993 de oameni, inclusiv cei 19 teroriști. Cele mai multe victime erau civile, care proveneau din 90 de țări, cu vârste cuprinse între 2 și 85 de ani, majoritatea fiind bărbați. Printre victime s-au aflat și cinci români.
Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici a readus aminte ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 18 ani. "Suntem astăzi alături de Statele Unite ale Americii pentru a comemora, împreună cu cetățenii americani, pierderea a mii de vieți nevinovate în cel mai sângeros atac terorist din istoria noastră.
11 septembrie va rămâne pentru totdeauna o zi de doliu pentru întreaga lume, dar și o lecție pe care nu avem voie să o uităm: e datoria noastră să continuăm lupta împotriva terorismului, să protejăm valorile pe care ne-am construit viața pe care o avem astăzi și să lăsăm copiilor noștri o lume mai sigură", a scris deputatul PSD Mircea Drăghici.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.