Mircea Drăghici, mesaj de Sfinții Mihail și Gavril

 Deputatul independent Mircea Drăghici a transmis un mesaj special celor sărbătoriți de Sfinții Mihail și Gavril și jandarmilor din toată țara.
"În fiecare an, la 8 Noiembrie, Biserica Ortodoxă, sărbătoreşte ziua praznicului Sfinţifor Arhangheli Mihail si Gavril, o mare și importantă sărbătoare pentru credincioșii creștini din România.
Sfântul Arhanghel Mihail este cel care, înainte de crearea lumii, a purtat război cu Lucifer si cu îngerii lui răzvrătiţi, izgonindu-i pentru totdeauna din cer. De aceea, Dumnezeu l-a randuit căpetenia tuturor îngerilor buni.
Sfantul Arhanghel Gavril, al cărui nume înseamnă „Dumnezeu este putere”, apare în Evanghelie ca vestitor al lucrurilor sfinte. El este cel care a adus vestea naşterii lui Iisus Cristos, spunandu-i Maicii Domnului  „Bucură-te Marie, Domnul este cu tine”, care dezleagă blestemele ce cad asupra oamenilor.
Cu prilejul sărbătorii “Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril” urez tuturor celor care astăzi sărbătoresc ziua onomastică, cele mai sincere și cale urări de sănătate, noroc în viață și liniste în suflet!", a fost mesajul lui Mircea Drăghici.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.