Mircea Drăghici, mesaj special: Fiecare elev este cel mai important pentru noi toți

Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a transmis un mesaj tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice din județ în care a evidențiat importanța fiecărui copil în viața unei familii, dar și a comunității. El a arătat astfel că școala și familia au un rol fundamental și în conturarea unui profil cât mai puternic al copiilor, al viitorului nostru.

Deputatul s-a arătat convins că cei mici vor reuși să înfrângă pandemia și să depășească lipsurile pe care le vor genera măsurile de precauție pe care trebuie să le respcte. "Astăzi începe un nou an școlar pentru copii noștri. Pentru fiecare din noi, copii noștri sunt cei mai importanți din lume. Fiecare dintre ei este important însă și pentru județul Argeș și pentru România, pentru că ei reprezintă viitorul nostru.

Părinții și cadrele didactice ale acestor elevi au cea mai importantă misiune: să le călăuzească pașii în dificila, dar atât de frumoasa lume a cunoașterii. Îmi doresc, în calitate de parlamentar, dar mai ales de părinte, ca fiecare copil al nostru să își poată fructifica dreptul la educație pentru a avea o șansă la o viață mai bună.  
Am susținut, atât cât am putut, din funcțiile ocupate, fiecare proiect care a vizat îmbunătățirea condițiilor pentru elevii noștri.

Astăzi, școala începe în condiții absolut speciale. Necesare, însă pentru mulți dintre cei mici, dificile. Este greu să păstrezi distanța, pentru cei mai mari, este greu să porți mască. Copii au nevoie de îmbrățișări, de mimică, de empatie. Știu însă un lucru. Nimic pe lumea aceasta nu este mai puternic decât setea de viață, setea de dragoste și de cunoaștere a copiilor. Sunt convins că vor trece peste toate aceste greutăți.

Vă urez tuturor, elevi, părinți și profesori, mult succes în noul an școlar“, deputat PSD Mircea Gheorghe Drăghici

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.