Nici pe vremea comuniștilor nu se întâmpla așa ceva! Hagi, Gică Popescu și Munteanu la tribuna a doua, Orban, Barna și Nicușor Dan la VIP!

În premieră, România găzduiește meciuri ale EURO. Sigur, având în vedere valoarea extrem de scăzută a fotbalului românesc și a actualelor "vedete", naționala a ratat calificarea, așa că românii merg la stadion pentru alte naționale. Acestea este un efect al modului în care Federația a înțeles să gestioneze problemele fotbalului românesc care nu se mai învârte decât după bani, iar valoarea și creșterea de jucători au fost uitate. Și, pentru că aveam nevoie totuși de o bomboană peste colivă, la meciul Austria - Macedonia de Nord, de pe Arena Națională, Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au urmărit partida de la tribuna a doua a Arenei Naționale, în timp ce oficialii FRF și mai mulți politicieni au fost repartizați în zona VIP. Practic, trăim vremuri de groază în care nomenclatura de partid bate orice respiră, indiferent de domeniu. Am ajuns ca Orban să își permită să se uite la meciuri de la VIP, alături de Nicușor Dan, Anca Dragu sau Barna!
Cu toate acestea, Gheorghe Hagi a avut o reacție mai mult decât decentă, arătând că Regele este rege chiar și atunci când maimuțele îl exilează în antecameră!

"N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat", a declarat Gică Hagi, pentru GSP.ro.

"Pe oricare alt stadion din Europa am fi avut bilet la oficială. Pe Arena Națională am primit la tribuna a II-a!", a comentat Gică Popescu.

"Când am văzut unde am bilet, nici n-am vrut să mă mai duc la stadion", a fost reacţia lui Dorinel Munteanu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.