Norica Nicolai: Suntem în coaliție, dar ALDE are individualitatea lui. Avem opinii total diferite de PSD pe unele teme

 Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a explicat într-un interviu pentru DCNews, ce înseamnă alianța de guvernare și susține că partidul din care face parte are individualitatea sa și își menține punctele de vedere, chiar dacă nu sunt similare cu PSD, pe anumite teme.  
”ALDE are individualitatea lui. Ați văzut ce se întâmplă și acum în dosarele importante, ALDE nu urmează PSD-ul. Avem viziunea noastră liberală și căutăm să ne-o impunem. Foarte multă lume consideră această abordare ca un teren de conflict între noi și PSD. Nu stau lucrurile așa! Este absolut normal și PSD-ul trebuie să înțeleagă că fiecare avem o anumită concepție, despre anumite lucruri, și trebuie să ne întâlnim undeva la mijloc. Să avem capacitatea să negociem și să găsim cea mai bună soluție, dar care să nu reprezinte unilateral o viziune, celălalt partid urmând-o orbește. Nu, asta nu se întâmplă”, a declarat Norica Nicolai.
”Suntem la guvernare, dar cu opinii total diferite. Eu zic că trebuie să învățăm, în România, guvernarea în coaliție. Toată lumea are tendința de a guverna singur, chiar și atunci când se află în coaliție. Asta, după părerea mea, explică eșecurile diverselor alianțe”, a mai declarat europarlamentarul ALDE.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.