O informație banală: Loserul Sofianu, decapitat! PNL Argeș stă pe un butoi de pulbere

By Iunie 09, 2016 1834

Un mail venit de pe o adresă cel puțin ciudată din partea celor de la PNL Argeș. Adrian Miuțescu, frustratul atomic care a jucat rolul de purtător de vorbe la PNL Argeș în timpul campaniei electorale anunță presa argeșeană că Narcis Sofianu, cel care a pornit din postura de loser și așa a finalizat campania electorală, a fost decapitat. Nu i-a luat nimeni craniul pe post de trofeu, nici nu ar fi avut ce face cu el. Doar a fost îndepărtat de la conducerea PNL Pitești, fiind considerat principalul responsabil inclusiv pentru eșecul PNL în Argeș. "Rezultatele la nivel judetean au fost puternic influentate de procentul foarte slab obtinut la Pitesti! Masurile organizatorice aprobate de Comitetul Judetean Executiv au fost: Dizolvarea CLEX Pitesti si a BPL Pitest; Depunerea mandatului de presedinte a domnului Narcis Sofianu; Completarea structurilor judetene de conducere CJEX Arges si BPT Arges", ni se transmite prin comunicatul de presă redactat fără diacritice, pentru că probabil purtătorul de vorbe al celor de la PNL aude după cum vorbește: extrem de greu de ințeles în limba română. Ca atare, tot așa și scrie.

Sofianu a pierdut nu pentru că au fost alții mai proști sau mai buni din organizație. A pierdut pentru că el nu este un om politic. A fost un consilier local care a dat un tun împreună cu fratele său și atât. Sofianu a pierdut pentru că PNL a reușit performanța de a găsi singurul candidat urât de toate grupările din organizația Pitești, pentru că tuturor le-a tras-o de-a lungul timpului. În plus, foarte mulți dintre liberali știau că Sofianu era falanga lui Pendiuc la aceste alegeri. Normal că nu aveau cum să îl voteze!

În altă ordine de idei, același comunicat de presă ne arată că în PNL Argeș atmosfera este una explozivă!: "In finalul sedintei, atat Presedintele Organizatiei PNL Arges Senator Ion Popa, cat si primarii partidului Ion Dumitrache cat si ceilalti membrii CJEX au facut apel la colaborare si unitate in partid". (NR - CÂT de adorabil, de comunist, de lipsită de orice construcție gramaticală și de orice fel de logică este scrisă această frază!!!)

Iar cazul lui Sofianu nu este unul singular. Explozivă este și situația de la Ștefănești, acolo unde PNL l-a lăsat pe Bărbuceanu în fața PSD cam la fel cum era lăsat să se plimbe un anumit rege pe străzi: gol pușcă! Când armata PSD a acționat, Bărbuceanu era deja pierdut. Iar asta este doar un singur exemplu. Probabil că cea mai cruntă este însă bătălia dintre fostul PNL și fostul PDL. Pedeliștii au simțit că foștii liberali, cât au mai rămași, sângerează. Și automatismul canibalic s-a acționat. De acum, adevărații liberali din Argeș au două șanse: fie se luptă până la moarte cu pedeliștii, fie acceptă faptul că oricum PNL-ul Brătienilor a fost radiat de Blaga și Gorghiu (ce paradox, o argeșeancă să desființeze partidul celei mai mari familii de oameni politici argeșeni) și să plece după Andrei Gerea și Tăriceanu.


 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.