O mulțime de oficiali la Ziua Comunei Stâlpeni. Simona Bucura Oprescu, printre invitații de marcă

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la zilele comunei Stâlpeni. Spectacole cu artiștii din comună și din județ, dar și cu Ansamblul Ioana din Olt, un recital al artistei Carmen Șerban, dar și multe bunătățuri tradiționale au fost pe gustul tuturor cetățenilor veniți la petrecere, precum și al autorităților și demnitarilor care au sărbatorit cea de a XV a editie a Zilei Comunei Stâlpeni!
"La mulți ani oameni dragi !
Multumim tuturor celor care au prezenți: invitaților, elevilor unitatilor de învățământ din localitate, cursanților Scolii Populare de Arte si meserii Pitesti sub conducerea doamnei manager Elena Iagar, Ansamblului Pitigaia din comuna Stâlpeni, doamnei cantecului popular si tot odata artistului Elena Sima, domnului Ion Drăgan care a adus cantecul oltenesc mai aproape de noi, formatiei Cronos și celebrei artiste Carmen Șerban.
Ansamblul Murguletul, sub indrumarea domnului Gheorghe Iordachita, din comuna Popesti, dar si Ansamblul Ioana din judetul Olt au adus pe scena jocuri traditionale si spectaculoase prin voiosia si daruirea pe care o pun zi de zi pentru ca ceea ce fac sa ne bucure si sa ne incante", a arătat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Simona Bucura Oprescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.