Pitești: A murit fostul consilier local Mariean Neacșu. Tragedia care i-a marcat familia. Primarul Gentea: Sunt alături de familia grea încercată.

Fostul consilier local PSD Mariean Neacșu a trecut la cele veșnice, la vârsta de 75 de ani. Mariean Neacșu a fost director la Arpechim, fiind de profesie inginer chimist, absolvind în anul 1968 Politehnica din Timişoara, secţia de Compuşi Macromoleculari. A fost consilier local în Pitești timp de mai multe mandate.La înmormântarea fiului său, Alexandru

În urmă cu un an, familia lui a trecut prin grele încercări, după ce și-au condus pe ultimul drum pe fiul Alexandru, decedat la vârsta de numai 37 de ani, în urma unui infarct.

"Am aflat, cu profundă tristețe, despre trecerea în neființă a domnului Mariean Neacșu, la aproape un an după pierderea suferită prin dispariția fulgerătoare a fiului său, Alexandru.
Implicat activ în viața comunității, fost director comercial la Arpechim, Mariean Neacșu a făcut parte și din echipa de consilieri locali PSD, căutând mereu să ajute la bunul mers al urbei sale.
Sunt alături de familia greu încercată, căreia îi transmit sincere condoleanțe!", a fost mesajul transmis de primarul Cristian Gentea la aflarea veștii.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.