Ponta: Nu demisionez, am susținerea coaliției

By Septembrie 04, 2015 553

Victor Ponta a anunțat că dorește să își ducă la final acest mandat de prim-ministru, menționând însă că nu intenționează să mai candideze pentru încă unul după alegerile din 2016, spunând că cinci ani au reprezentat un mandat lung în care s-au adunat multe, inclusiv schimbarea a doi președinți. Ponta susține că nu va demisiona din fruntea guvernului pentru că are susținerea coaliției.
 Întrebat dacă vrea să rămână şeful Guvernului până în 2016, Victor Ponta a spus că va păstra funcţia de premier atâta timp cât este susţinut de coaliţie. "Dacă nu, evident că plec, că doar n-o să stau cu forţa la Palatul Victoria, dar din ce am văzut eu la domnul Dragnea, domnul Oprea, domnul Daniel Constantin, domnul Tăriceanu, domnul Pambuccian, n-am văzut la niciunul niciun fel de ezitare", a spus Ponta, la România TV, infirmând orice intenţie de a demisiona.
Mai mult, premierul a spus că are încredere "în totalitate" atât în Liviu Dragnea, cât şi în Gabriel Oprea şi nu are "emoţii" că cei doi i-ar viza funcţia.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.