Prefectul Perianu, secretar la PNL Argeș. Șefi noi la PNL Pitești și Curtea de Argeș

Prefectul Radu Perianu a devenit noul secretar general al PNL Argeș, în timp e Mihai Coteț a fost numit președinte interimar la PNL Pitești după ce viceprimarul Gelu Tofan s-a autosuspendat, fiind și el anchetat, într-un dosar DNA, împreună cu Adrian Miuțescu. “Îi mulțumesc lui Radu pentru cum se achită de funcția de prefect, are toate calitățile necesare pentru această poziție, am văzut toți că a gestionat extraordinar situația creată la spitatul Mioveni, cu secția ATI”, a arătat președintele Alina Gorghiu. Liderul PNL Argeș a mai precizat că dorește ca, la PNL Pitești, să fie organizate alegeri în termen de 30 de zile pentru o nouă conducere. “I-am propus lui Mihai Coteț să vină în fața BPJ cu o propunere de birou interimar echilibrat și în 30 de zile să putem organiza alegeri în mod transparent”, a precizat Alina Gorghiu.
La Curtea de Argeș a fost numit președinte Cosmin Petrescu, în locul lui Cristian Mitrofan. Cosmin Petrescu este născut în municipiul Curtea de Argeș, șef de promoție la Facultatea de Cibernetică, un cunoscător al vieții politice și un om cu foarte bune calități organizatorice. “Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotație politică, reprezintă un moment de respiro politic. Organizația are foarte mulți oameni de valoare, dar nevoie și de un suflu nou. Cosmin Petrescu este un om echilibrat și poate să îi adune pe toți la aceeași masă”, a precizat președintele Alina Gorghiu. De asemenea, s-a luat decizia anulării excluderii tinerilor din PNL Pitești care s-au ridicat împotriva conducerii lui Miuțescu anul trecut.
Deciziile au fost luate în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș, în noua formulă, ședința fiind condusă de doamna președinte interimar, Alina Gorghiu. În cadrul ședinței a fost prezentantă o analiză a situației politice naționale dar și județene. Mandatul principal al BPJ interimar este  organizarea și pregătirea alegerilor interne din partid. Este un Birou organizatoric, nu politic, iar în noua sa structura a fost ținut cont de capacitatea fiecăruia privind pregătirea alegerilor interne din acest an.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.