Președintele CJ Argeș, despre sex-gate: O mizerie, o înscenare, un atac politic

Președintele CJ Argeș Florin Tecău, acuzat de o publicație din județ că ar fi agățat pe Facebook o tânără, care s-a dovedit a fi jurnalist la respectivul săptămânal, și ar fi folosit cuvinte obscene, susține că cele 12 pagini de conversație publicate luni reprezintă un atac politic, o mizerie, prin care se încearcă discreditarea unui lider PSD care nu a putut fi implicat în nicio anchetă penală.
"De câteva zile mă aflu sub presiunea amenințărilor unor 'dezvăluiri senzaționale', sexuale dacă vreți, din partea unei publicații argeșene. Consider că toate aceste așa-zise dezvăluiri nu reprezintă decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmărește o campanie amplă de decredibilizare a ideilor PSD.
Probabil împotriva mea nu s-au găsit alte căi de atac și s-a ales calea de atac prin presă. Nu doresc să comentez detaliile publicate în ziarul respectiv până nu mă voi edifica total asupra situației, însă pentru corecta informare a opiniei publice vreau să fac câteva precizări.
Am intrat în viața politică și administrativă știind ce mă așteaptă și fiind deschis și expus riscului, dar am avut și voi avea în continuare alături familia. Atacurile au început mai demult. S-a încercat și se încearcă atacuri asupra tuturor membrilor familiei mele, dar cel mai important este că vom continua să demonstrăm că suntem o familie adevărată. Am depășit împreună momente dificile și îmi doresc să duc alături de colegii mei proiectele începute la CJ. Nu sunt corupt, nu sunt șantajabil, nu am procese politice, nu am fost chemat la nicio anchetă sau instituție publică pentru a da declarații. Sunt printre ultimii lideri ai PSD la nivel național care nu are un astfel de dosar. Trebuia să mi se facă și mie un dosar.
Am înaintat toată documentația acestor senzaționale dezvăluiri avocaților, care vor lua măsurile care trebuie și mă vor reprezenta la toate dezvăluirile sau discuțiile care ar putea urma. Sunt sigur că veți aflapână la sfârșit toate datele și informațiile legate de acest 'caz senzațional'.
Regret că nu am făcut lucrul acesta duminică, pentru a demonstra că lucrurile erau demult programate. Este clar că este o strategie de distrugere a unui om, a unei familii, a unui lider. Sunt un om cu bune și cu rele, care poate face și greșeli, poate avea și puterea de a le recunoaște, dar are și puterea să treacă peste ele.
Pentru cei care mă cunosc lucrurile sunt foarte clare, pentru cei care nu mă cunosc vor avea în perioada următoare toate datele", a afirmat Florin Tecău.
Jurnaliştii de la ziarulancheta.ro susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi şeful PSD Argeş, Florin Tecău, a ''agăţat'' o tânără pe Facebook şi a avut dialoguri obscene cu ea.
Cei de la Ancheta spun că de fapt Florin Tecău ar fi "agățat" însă o angajată a publicației și, după un teasing menit să crească tirajul, discuţiile extrem de vulgare au fost publicate luni de publicaţie.

Ziarul Ancheta scrie că, timp de trei săptămâni, politicianul Florin Tecău "s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi - în foarte multe cazuri - suportat de paginile unui ziar".

Șeful CJ Argeș și-a lăsat numărul de telefon, plătit de Consiliul Județean, încă din prima seară de conversație, și a continuat prin SMS sau WhatsApp. Politicianul s-a oferit să o plimbe pe tânără în Franța, la mare, să-i trimită șoferul să o aducă la Pitești și chiar să-i găsească un loc de muncă mai puțin solicitant. Florin Tecău i-a transmis jurnalistei "în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie".
Președintele Consiliului Județean a vorbit inclusiv din  şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia. Florin Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.
El ar fi trimis și un selfie, o fotografie în care apare la bustul gol.
În presă au apărut și scurte înregistrări telefonice dintre cei doi.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.