×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2

PSD își stabilește al doilea vice la CJ Argeș

By Ianuarie 26, 2015 891
Șerban Valeca, președintele interimar al PSD, a anunțat că în curând social-democrații vor curma discuțiile privind nominalizarea celui de al doilea vicepreședinte al CJ Argeș. El va fi cu siguranță tot de la PSD, chiar dacă majoritatea este una sensibilă, social-democrații beneficiind de sprijinul vicepreședintelui Constantin Polexe, plecat de la PNL și de alți câțiva consilieri județeni care au renunțat la PPDD sau PNL. De partea cealaltă, PNL (PNL și PDL) dar și țărăniștii ridică pretenții, dar sunt slabe șanse să aibă câștig de cauză.
În privința președintelui CJ Argeș, Șerban Valeca a precizat că Florin Tecău se bucură deocamdată de încrederea organizației pentru această funcție administrativă, deși pe linie politică deciziile BPN îl trag la mantinelă. Nu luăm în calcul ca Tecău sa demisioneze. poate se vor lua alte decizii la București sau va fi o decizie personală care să schimbe aceste date. Deocamdată are susținerea organizației și nu discutăm decât despre vicepreședite la Consiliu Județean, a declarat Valeca.

 De altfel, PSD nici nu are ce să îi facă lui Florin Tecău și dacă ar dori să îl schimbe din funcție. Singura variantă ar putea fi o izolare a acestuia, dar de schimbat din funcție nu se poate chiar dacă i s-ar retrage sprijinul politic deoarece Florin Tecău a candidat nominal pentru această funcție, chiar dacă din partea PSD.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.