Pupăză Roșu Sevastian oferă cetățenilor din Stolnici un Centru Medical Comunitar modern la Stolnici! Remus Mihalcea și Adrian Tase vor acorda consultații pe bază de voluntariat

A fost o zi memorabilă la #Stolnici și un adevărat început al unui drum care înseamnă pentru locuitorii din această comună garanția că vor beneficia de condiții și servicii medicale de calitate. A fost deschis noul Dispensar sau, mai bine zis, noul Centrul Medical Comunitar.  Președintele Ion Mînzînă a fost prezent la inaugurare. Dispensarul este o investiție pusă în operă de primarul Pupăză Roșu Sevastian, cu fonduri guvernamentale prin programul PNDL II și cu o cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș. O clădire modernă, primitoare, dotată cu toată aparatura necesară!
"Cred că oamenii au nevoie de credință, de sănătate, de educație, de utilități ca să ne putem dezvolta. Mă bucur enorm că deja sunt medici care provin din Stolnici și care au decis să vină și să practice specializările în acest nou dispensar.
Le mulțumesc și colegilor și prietenilor noștri doctorul Adrian Tase, o eminență în #cardiologie și domnului deputat Remus Mihalcea, șeful secției #ORL de la Spitalul Colentina pentru că și-au manifestat disponibilitatea de a veni voluntar să ofere consultații la Stolnici.
 În noul Centru medical comunitar va funcționa zona de medicină a familiei, un cabinet stomatologic, un centru de recoltare analize, iar pe viitor vor fi deschise cabinete medicale de specialitate și un Centru de Permanență", Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

Material realizat de SC SMART CREATIVE CONCEPT SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.