Radu Perianu, consilierul lui Florin Cîțu amenință după alegerile de la PNL Pitești: Lucrurile nu vor rămâne așa, aceste alegeri vor fi invalidate

Consilierul premierului Florin Cîțu și fost președinte al PNL Pitești, Radu Perianu, amenință că rezultatul alegerilor nu va rămâne acesta. El a dat asigurări că alegerile vor fi contestate și invalidate pentru că la aceste alegeri au votat și oameni care nu erau membri PNL Pitești. El acuză aripa Miuțescu- Tofan de o intenționată organizare dezastruoasă tocmai pentru a permite fraudarea votului.

Alegeri la PNL Pitești sub imperiul "democrației" marca Miuțescu&Tofan. Cunosc foarte bine organizația PNL Pitești, cunosc oamenii și îi stiu cum reacționează. Niciodată nu am asistat la o organizare mai proastă. Am văzut cum unor vechi membri PNL li s-a interzis să voteze. Am văzut cum altora, membri de câteva zile sau luni li s-a facilitat votul întru succesul d-lui Tofan, deși avem decizii interne clare în acest sens. La alegerile din PNL Pitești trebuie să voteze doar membrii PNL Pitești. Eu știu că opțiunea majorității liberalilor piteșteni a fost Mihai Coteț. Lucrurile nu vor rămâne așa, aceste alegeri vor fi contestate și ulterior invalidate. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru la Argeș! Regulile sunt făcute ca să fie respectate, domnilor Miuțescu și Tofan!!!! Sau poate...ați uitat deja, domnule Miuțescu, că democrația nu e un moft în PNL?

Vă reamintim că a fost scandal în toată regula la alegerile de la PNL Pitești. Susținătorii ambelor tabere -  Gelu Tofan (aripa Miuțescu-Orban) și Mihai Coteț (aripa Radu Perianu- Florin Cîțu) s-au temut că vor fi furate voturile prin introducerea de membrii suplimentari față de cei care aveau drept de vot. Ca atare, conferința de alegeri a întârziat cu mai bine de două ore, timp în care la intrarea în sediul Filarmonicii s-a creat un adevărat tămbălău. Alegerile au fost câștigate de Gelu Tofan, cel care este și viceprimar al Piteștiului. Este drept, la o diferență foarte mică, însă a câștigat. Tofan a obținut 273 de voturi, iar Coteț doar 210. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.