Radu Perianu: Mihai Coteț ar fi trebuit să fie candidatul PNL pentur Primăria Pitești!

Consilierul local Mihai Coteț, cel care a fost înlocuit pe ultima sută de metri de Miuțescu cu fostul pesedist Sorin Apostoliceanu la candidatura pentru primăria Pitești, și-a anunțat candidatura la șefia PNL Pitești. Mihai Coteț se află în echipa formată de Radu Perianu și Alina Gorghiu pentru PNL Pitești și PNL Argeș. Este vorba de echipa care îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL și, în Argeș, se poziționează împotriva lui Adrian Miuțescu și a acoliților săi.
Consilierul premierului Florin Cîțu, fostul președinte al PNL Pitești Radu Perianu, un oponent public al lui Adrian Miuțescu, și-a manifestat încrederea totală în Mihai Coteț, despre care spune că ar fi trebuit, conform regulilor stabilite de liberali înainte de alegeri candidatul PNL la Primăria Pitești și, după alegeri, viceprimarul Piteștiului. La acea vreme, Adrian Miuțescu l-a impus candidat pe fostul viceprimar PSD Sorin Apostoliceanu, care a pierdut cu brio alegerile, iar pentru viceprimar a fost impus Gelu Tofan.
"Mihai Cotet va fi un suflu nou la PNL Pitești! Am încredere că va aduce acestei organizații liniștea de care are nevoie ca să construiască temeinic pentru anul electoral 2024. Mihai, ai încrederea mea și votul meu!
PS: Mihai ar fi trebuit să fie azi și viceprimarul Municipiului Pitești pentru că PNL a promis acest lucru în campania electorală. Însă, niciodată nu e prea târziu să ne ținem de cuvânt", a fost reacția lui Perianu.
 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.