Robert Tudorache, ALDE Pitești: Achitarea președintelui Tăriceanu, încă un motiv ca ALDE să continue lupta pentru drepturile și libertățile cetățenilor!

Președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, salută achitarea definitivă a președintelui Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Secretarul de stat Robert Tudorache a arătat că această achitare era normală, chiar dacă de-a lungul cercetării și liderul ALDE a fost una dintre victimele telejustiției și a atacării imaginii sale de către adversare politici.

"Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv în dosarul în care acuzat de mărturie mincinoasă. Această achitare vine după patru ani de procese, după patru ani în care președintele ALDE a fost catalogat de către adversarii politici (care  în mod mincinos și-au arogat atributul de apărători ai statului de drept) drept un penal. Călin Popescu Tăriceanu a fost declarat de justiția din România nevinovat, în ciuda insistențelor și modului abuziv în care acesta a fost cercetat, președintele Senatului fiind încă unul din exemplele demnitarilor care au fost victimele telejustiției săvârșite de DNA-ul de pe vremea doamnei Kovesi. 
Din fericire, Călin Popescu Tăriceanu nu a cedat, în ciuda dificultăților.
Cum rămâne așadar cu drepturile și libertățile cetățenilor, fie ei și politicieni? Rămâne cum am stabilit! Dacă nu le avem, nu avem stat de drept! Acesta este motivul pentru care ALDE susține consolidarea statului de drept prin instituții puternice în Justiție și prin apărarea drepturilor și cetățenilor, indiferent de statutul lor social", a sublinat președintele ALDE Pitești, avocatul Robert Tudorache.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.