Schimbare pe piata media. Se inchide Realitatea TV, postul se transforma in Realitatea Plus. Piperea despre Gușă: Il asteapta cercetarea penala

Realitatea TV, televiziune operată de Realitatea Media, se închide mâine. Însă grila de programe va continua, pe un alt canal. Cozmin Gușă, unul dintre patronii Realitatea TV, mai are o licență TV, pe o altă companie, Realitatea Plus, anunta paginademedia.ro.
Realitatea Plus are însă un mare minus, la momentul actual. Postul emite din 2015, însă este prezent doar în câteva rețele de cablu locale.
Pe marile rețele, Realitatea Plus nu va fi, încă, vizibilă. Cu RCS și UPC, cei mai mari jucători de pe piață, sunt încă, în prezent, discuții.

Piperea: urmează cercetare penală pentru Gușă. Nu a platit angajatilor CASS de 8 ani!

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, afirmă că după refuzarea licenţei postului Realitatea TV urmează cercetarea penală a patronului Cozmin Guşă, pentru delapidare. Piperea afirmă că nici Rareş Bogdan nu va fi scutit de consecinţe.

"Cum spuneam ieri, CNA nu a mai prelungit licenta falitei realitatea tv. Nu a contat afilierea la psd a caghebistului ratat care se da patron al zisei televiziuni. Urmeaza cercetarea sa penala pentru delapidare si pentru abuz de creditul societatii. Salariatii postului nu raman doar fără job, ci si fără asigurari de sanatate, caci “patronul” nu a catadicsit sa achite cass timp de 8 ani.

Realitatea Plus nu va fi in grila obligatorie. Deocamdata

Imediat după ce CNA a respins prelungirea cu nouă ani a licenței televiziunii de știri Realitatea TV, forul a analizat o cerere de la Geopol International, compania lui Cozmin Gușă care are licenta pe Realitatea Plus.

Concret, Geopol a cerut ca Realitatea Plus să aibă aceeași structură de programe ca cea de până acum a Realitatea TV.

Cererea a fost admisă de CNA, în unanimitate.

Conform departamentului tehnic al CNA, reprezentanții postului au mai spus că reprezentanții Realitatea Plus sunt în discuții cu UPC și RCS.

Postul Realitatea Plus nu este nici în lista must carry a posturilor care sunt obligatoriu preluate de companiile de cablu (așa cum este Realitatea TV), mai noteaza paginademedia.ro

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.