Semaca vrea primar, ANI îi vrea banii

By Martie 11, 2016 1114

Fostul pedelist, Ion Predica, controversata lipitoare la banul public, vrea din nou să fie ceva. Cel cunoscut mai degrabă drept Semaca, va fi cnaiddatul UNPR la primăria Negrași. Interesant este că Semaca a plecat de la PDL la UNPR cu promisiunea să ajungă la șefia organizației din Mioveni. Și, cum de la Mioveni la Negrași nu este decât un pas (sic!) omul vrea să fie primar în comună. De ce? Păi ne-o spune chiar el. Îi plânge sufletul de comună mai ceva decât chipul minunat cioplit de vânzătorul de pepeni pe copacul de pe marginea drumului.  "În 2008 cînd eram consilier judeţean mă durea sufletul cînd vedeam că localitatea Negraşi nu primea bani. În Negraşi nu există bani atraşi din fonduri europene"", a spus Predica.
Anul trecut, Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 95.272 de lei (circa 25.542 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Ioan Predica împreună cu soția sa.

Semaca este inspector-șef la Unitatea de Administrare Argeș-Sucursala Teritorială Argeș-Buzău din cadrul Regiei Autonome Administrația Națională a Îmbunătățirilor Funciare R.A. și fost consilier județean în perioada 21 iunie 2008-31 decembrie 2010.Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.