Și la putere, și în opoziție! Ionuț Moșteanu anunță că, deși USR a plecat din guvern, prefecții partidului nu vor demisiona

Miniștrii USR au demisionat în bloc din Guvern, dar oamenii partidului din eșaloanele inferioare și din conducerea celor două Camere ale Parlamentului au rămas pe funcții. Nici prefecții nu vor demisiona, a explicat liderul deputaților, Ionuț Moșteanu. Deputatul USR Plus de Argeș a explicat că ar considera încă un abuz o decizie eventuală decizie a premierului de a-i demite în bloc de prefecții și subprefecții USR. De subliniat că, printre prefecții USR din țară se numără și Emilia Mateescu, prima femeie care ocupă această funcție în județul Argeș.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a spus deputatul Moşteanu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.