Simona Bucura Oprescu a vorbit despre viitorul internetului la Reniunea Anuală a Rețelei Francofone pentru Reglementare în domeniul Comunicațiilor

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, Președintele Delegației Parlamentului României Adunării Parlamentare a Francofoniei, o soluție, din partea Parlamentului României, discursul de deschidere al unui celebru 17-a Reuniuni anuale a rețelei francofone pentru reglementare în regulă comună (FRATEL) , cu tema „Furnizarea de acoperiții și calitatea serviciilor mobile: rolul autorităților de reglementare”.
Evenimentul, îngrijirea să fie desfășurat în Parlamentul Parlamentului, în perioada 23-24 octombrie 2019, și se reunește în reprezentarea principală a instituțiilor sale de profil din România și din 41 de state membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei.
Printre temele regăsesc pe ordinea de zi reuniunii s-au aflat punerea în aplicare a tehnologiei 5G, punerea la dispoziție a informațiilor despre informații referitoare la calitatea serviciilor de comunicare și perspectivă pentru dezvoltarea rețelelor mobile. Din perspectiva perspectivei de acoperire și a vitezei de internet, România este prima dată în Europa. Reglementările din țara noastră sunt în prezent clare în ceea ce privește restul spațiului european, însă serviciile de internet sunt disponibile mai mult și mai bine sigure, asta și pentru că în România rețeaua de internet a fost introdusă încă de acum înainte de a beneficia de celebritate mai noi tehnologii.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.